Tekstgrootte

Kerst-Inn


Kerst-Inn

Kerst-Inn op 2e Kerstdag: Pure gezelligheid!

Het Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert organiseert ook dit jaar weer de Kerst-Inn toegankelijk voor iedereen uit onze wijk.

Op tweede kerstdag kunt u in het feestelijk en sfeervol aangeklede Multifunctioneel Centrum opnieuw genieten van een zeer aantrekkelijk programma. U bent welkom om half twaalf ’s ochtends.KerstInn in het MFC Binnenhof

Op 2e kerstdag serveren de vrijwilligers van het WOCB, A.J. Ernststraat 112 een kerstbrunch. Op het menu staat oa Heldere Kippensoep, een visschotel, aardappelsalade, kaasplankje en broodjes.
De kerststol zal niet ontbreken en een dessert.

Soul&Sense

Om 14 uur komt Pako met zangeres Caren een gezellige en sfeer volle muzikale middag verzorgen. Aanvang 12.00 tot 16.30 uur, zaal open 11.30 uur.

Toegang voor het hele programma € 12,50 en voor het muziek programma vanaf 14 uur € 7,50. Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert, A.J. Ernststraat 112, tel: 020 6449936.
Vooraf aanmelden!

Wilt u meegenieten, dan moet u zich vooraf aanmelden op het kantoor van het WOCB in het Multifunctioneel Centrum, A.J. Ernststraat 112. Dat kan vanaf 6 december. De kosten voor de gehele dag bedragen 12,50 euro, bij aanmelding te voldoen.
U kunt zich op dezelfde manier ook opgeven voor uitsluitend het middagprogramma, dat van twee tot vier uur duurt. Daarvoor betaalt u dan 7,50 euro.

Wij wensen u een plezierige tweede kerstdag in het Multifunctioneel Centrum!Commissie Zorg

De commissie Zorg stelt zich als doel bewoners in Buitenveldert te ondersteunen, te informeren en te adviseren over onderwerpen die de zorg aangaan.

Commissie Vrienden Gijsbrecht van Aemstelpark

Bewoners en bezoekers hebben zich in 2014 verenigd tot de Vrienden van het Gijsbrecht van Aemstelpark.

4 en 5 mei Comité

De medewerkers van het 4+5 mei comité van het Wijkopbouw-centrum verzorgen al enige jaren de 4 mei herdenking.

Commissie Ruimtelijke Ordening

ROWOC behartigt de belangen van bewoners op het gebied van de ruimtelijke ordening, mede in het licht van de ontwikkeling van de Zuidas.

Culturele Commissie

De Culturele Commissie bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers die vanuit culturele en beroepsmatige achtergronden deel uitmaken van de commissie.