Tekstgrootte

Culturele Commissie


Jazz-Inn

De Culturele Commissie bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers die vanuit diverse culturele en beroepsmatige achtergronden deel uitmaken van de commissie.

De activiteiten die zij organiseert zijn maandelijks:


De Commissie organiseert tevens (culturele) kinderactiviteiten i.s.m. de Bibliotheek en Dynamo en het jaarlijks terugkerende Amstel Festival.

Indien inwoners van Buitenveldert suggesties of ideeën hebben die zij met ons willen delen dan bent u van harte welkom om via deze website of op andere wijze dit aan ons kenbaar te maken. Zie hiervoor de contactgegevens (rechts).

De Culturele Commissie staat open voor het ontwikkelen van nieuwe initiatieven die het culturele leven in de wijk bevorderen.

Tevens worden de disciplines als 2- en 3 dimensionale beeldende kunst, theater en muziekbeoefening niet vergeten en is de commissie bezig hieromtrent visie te ontwikkelen.

Commissie Zorg

De commissie Zorg stelt zich als doel bewoners in Buitenveldert te ondersteunen, te informeren en te adviseren over onderwerpen die de zorg aangaan.

Commissie Vrienden Gijsbrecht van Aemstelpark

Bewoners en bezoekers hebben zich in 2014 verenigd tot de Vrienden van het Gijsbrecht van Aemstelpark.

4 en 5 mei Comité

De medewerkers van het 4+5 mei comité van het Wijkopbouw-centrum verzorgen al enige jaren de 4 mei herdenking.

Commissie Ruimtelijke Ordening

ROWOC behartigt de belangen van bewoners op het gebied van de ruimtelijke ordening, mede in het licht van de ontwikkeling van de Zuidas.

Culturele Commissie

De Culturele Commissie bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers die vanuit culturele en beroepsmatige achtergronden deel uitmaken van de commissie.